miércoles, 6 de julio de 2011

27 activitats als alumnes de tots els cursos de primària


Activitats destinades als alumnes de primària:



3.- El joc del reciclatge: Col·loca cada residu al seu contenidor corresponent i sortiràs guanyant! Recorda que reciclar ens beneficia a tots!


4.- Recicla el vidre, és molt important!  El vidre és un material molt delicat que cal reciclar. Recorda de llençar-lo sempre al contenidor de color verd!


5.-  En aquest joc has d'unir les fitxes iguals entre elles formant línies de tres en tres per aconseguir punts i temps extra. Aconseguiràs batre el desafiament?


6.- Aprèn a reciclar d'una forma divertida: Sigues el millor reciclador de la teva classe! Fes-ho de manera correcta i coherent. Sortiràs guanyant!









17.- Aprèn amb el Marmauta del planeta de Secà a reciclar, menjar adeqüadament i a estalviar l'aigua que utilitzem.


18.- El joc del reciclatge: "Un residu, un recurs". Tens cura a l'hora de llençar les escombraries? Saps quins són els contenidors on hem de llençar el paper i el vidre? Apren-ho amb aquest joc! 




19.- Encara no saps què són els residus? T'agradaria saber com s'aprofiten? Entra en aquest joc i descobreix-ho! 

20.-Sabies que si recicles repercutirà d'alguna manera al medi ambient? Demostra que ets un autèntic revolucionari dipositant al seu contenidor el que vagis trobant a l'esquerra de la pantalla. 

21.- Pren consciència que les decisions d'allò més quotidianes com comprar-se unes vambes van molt més enllà del que ens sembla i fer evident que vivim en un món global i interdependent.


23.-Joc de papiroflèxia! T'ho passaràs genial construint nous materials i aprenent sobre com estalviar energia quan consumim. Entra-hi i demostra les teves habilitats


24.- Eco-sopa de lletres... 10 contaminants es troben ocults en aquesta sopa de lletres. Seràs capàs de trobar-los tots?



25.- Explorar la naturalesa no és senzill. Moltes vegades és difícil veure el que busquem, però en ocasions tenim la sort d'escoltar-lo. Mantenir les orelles ben parades i entrenar l'oïda pot ser una de les eines més útils a l'hora de descobrir les increïbles espècies que el nostre planeta amaga.


26.- Has d'unir amb línies rectes cadascun d'aquests punts seguint l'ordre dels nombres. Però ULL, són tres elements separats per la qual cosa has de dibuixar-los segons el seu color, de l'1 al 11 i després tornar a començar. A veure si descobreixes que es tracta!


No hay comentarios:

Publicar un comentario